ΕΚΘΕΣΗ KAVALAEXPO 2009

Η εταιρεία KESECO HELLAS σε μια διαρκή προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών της και συνεργατών της, σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες στην Εξοικονόμηση Ενέργειας μετείχε στην 17η Διεθνή  Έκθεση  KAVALA EXPO 2009 (από 26 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2009). www.kavalaexpo.gr

Η εταιρεία μας,  έχει ως σκοπό να  προσφέρει λύσεις με ποιότητα και σωστή τιμή στην εξοικονόμηση ενέργειας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν σε ειδικό FORUM – ΗΜΕΡΙΔΑ  τα συστήματα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ULTRA της μεγαλύτερης εταιρείας της Nότιας Κορέας KESECO CO.,LTD, που αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Σήμερα, η εταιρία έχει δημιουργήσει όλες τις υποδομές στους τομείς του marketing, after sales service, πωλήσεων. Νέες συνεργασίες προστέθηκαν για την προώθηση των  προϊόντων στα Βαλκάνια, και νέοι στόχοι για δυναμική συνέχιση της πορείας των εξαγωγών. Διαφήμιση μας οι πλήρως ικανοποιημένοι πελάτες μας που έχουν πετύχει μεγάλα ποσοστά εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Screenshot Studio capture #2009

 

www.keseco.gr

 

eXTReMe Tracker