76η ΔΕΘ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

INNOVATION & INVENTIONS

 

Επιβεβαιώνοντας  την ηγετική θέση που κατέχει εδώ και  χρόνια στο χώρο της Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, η KESECO HELLAS έδωσε  δυναμικό παρόν στη φετεινή, 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

 

Για περισσότερες από επτά δεκαετίες η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί το σημαντικότερο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα για ολόκληρη την αγορά των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

 

Η παρουσία της KESECO HELLAS στην 76η ΔΕΘ,  είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης της υπόσχεσης της εταιρείας για την ανάπτυξη της περιβαλλοντολογικής επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας.

 

Αναγνωρίζοντας την ΔΕΘ ως ένα από τα σημαντικότερα πεδία παραγωγής νέων επιχειρηματικών ιδεών η KESECO HELLAS στο περίπτερο INNOVATION & INVENTIONS παρουσίασε στους επισκέπτες την Ολοκαίνουρια Τεχνολογία ULTRA 2011, εφαρμογή των SPINTRONICS  δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση στην αποτελεσματική αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των κορυφαίων προϊόντων ULTRA και   υπηρεσιών  που εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία της.

 

 

76η ΔΕΘ KESECO HELLAS

 

eXTReMe Tracker