Εξοικονομητής ULTRA εγκαταστάθηκε στην Κλινική ΜΗΤΕΡΑ Κρήτης.


Με την επιτυχή εγκατάσταση συστήματος Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής ενέργειας ULTRA στην Κλινική ΜΗΤΕΡΑ στο Ηράκλειο Κρήτης συνολικής ισχύος 500 KVA, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία η εταιρία ULTRA CURRENT E.ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗΣ – Α. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε., αποκλειστική αντιπροσωπεία της KESECO HELLAS στην Κρήτη.

Η εταιρία E.ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗΣ – Α. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε., πέραν της υψηλής τεχνολογίας και της μεγάλης γκάμας των εξοικονομητών Ultra που αντιπροσωπεύει, με το εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της, καλύπτει όλες τις ανάγκες στους τομείς της μελέτης, της εγκατάστασης και της συντήρησης των συστημάτων ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν ολοκληρωθεί περίπου 45 εγκαταστάσεις εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη, συνολικής ισχύος 2500 ΚVA. Επιβεβαιώνοντας τη θέση της εξειδικευμένης εταιρίας, στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας , η εταιρεία E.ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗΣ – Α. ΜΑΚΡΗΣ Ο.Ε. έχει εγκαταστήσει τον εξοικονομητή Ultra σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, super market, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, και σε μεγάλες βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ προετοιμάζει την είσοδό της και σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Παράλληλα, η εταιρία, αναμένει το επόμενο διάστημα, σημαντική αύξηση των πωλήσεων, δεδομένου ότι, για την τοποθέτηση συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας, προβλέπεται, μέσω του ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013, σημαντική επιδότηση.


eXTReMe Tracker